Lagani ručak za sve ljubitelje povrća.
Sastojci:
- 1 tikvica
- 1 crni luk
- 1 šargarepa
- so
- 3 kašike brašna
- 4 kašike vode
- 1 jaje
- 1 kašika ulja
Priprema:
Tikvicu, šargarepu i luk iseckajte na sitnije kockice. Posolite i dinstajte poklopljeno nekih 10 minuta.
U međuvremenu sjedinite vodu i brašno, pa dodajte jaje, so i ulje i sve dobro promešajte. U tu smesu dodajte prodnistano povrće i sjedinite.
Kalup za mafine malo nauljite i sipajte smesu (otprilike po 2 kašike). Pecite 15 minuta na 180°C.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus