Potrebno:
600g paprika šilja
200g krompira
200g pilećeg namaza (tekstura paštete, možete napraviti sami ili kupiti gotov proizvod)
100g krem sira
peršun jedna veza
so po ukusu
biber po ukusu
Pročitajte i: Paprike punjene pilećim prsima
Priprema:
Paprike izdubiti. Krompir očistiti i narendati na krupnije rende.
U dubokoj posudi izmešati pileći namaz sa krem sirom, začiniti po ukusu, pa potom dodati seckan peršun i narendani krompir. Sve izmešati.
Paprike puniti sa pripremljenim nadevom, pa potom peći u zagrejanoj pećnici na 200 stepeni oko 30 minuta. Služiti tople po ukusu prelivene pavlakom. Prijatno.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor:ukusnoibrzo.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus