Za najbolje rezultate, upoznajte se sa radom vaše rerne i utvrdite idealan položaj rešetki u zavisnosti od toga šta je na meniju! Rerne sa grejnim elementima na vrhu, dnu i začelju, sa ventilatorom za cirkulaciju vrućeg vazduha funkcionišu drugačije.
Pogledajte i Najjednostavniji način da očistite prljave rešetke iz rerne (VIDEO)
Sredina rerne je najbolja za ravnomerno pečenje. Namirnice koje zahtevaju jače pečeno dno trebalo bi postaviti u donjoj trećini rerne – pojedine kore za kolače, povrće... Postavljanje rešetki u gornju trećinu rerne, daće za rezultat jače pečen površinski sloj.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: oklagija.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus