Novak i Jelena Đoković vode računa o zdravoj ishrani i koriste namirnice koje ne sadrže gluten, šećere, previše masti. Njihov omiljeni puding je pudng od čia semenki, koji se veoma lako pravi. Ovaj recept ne sadrži ni šećer ni brašno ni skrob. Sve što treba da uradite jeste da pomešate sastojke i ostavite ih da odstoje preko noći! Čia semenke će tokom noći da se napiju mleka i da otpuste tečnost tako da ćete zaista dobiti nešto što liči na puding.
Pogledajte i Kako se hrani Jelena Đoković
Potrebno je:
- 1/4 šolje čia semenki
- 1 šolja kokosovog ili bademovog mleka (možete koristiti i kravlje mleko)
- 1/2 kašike meda
Priprema:
Sve sastojke pomešajte i ostavite da puding odstoji preko noći u frižideru. Možete da dodate i mleveno laneno seme, suncokret, bademe, gođi bobice ili neko voće po želji.
Novak voli da čia puding jede uz bananu, a mi vam predlažemo da eskperimetišete i sa drugim voćem.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus