1. Zagrejte rernu na 180 C. Stavite papir za pečenje u kalup za torte ili ga nauljite.
2. Na pari otopite čokoladu i puter.
3. Umutite šećer i jaja dok se ne stvori pena svetle boje.
4. Istopljenu čokoladu dodajte jajima i dobro promešajte.
5. Sipajte smesu u kalup za pečenje i pecite u rerni oko 20 minuta.
6. Sačekajte da se torta ohladi. izvadite je iz kalupa i pospite kakao prahom ili dekorišite po želji.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus