1. Jaja umutite sa šećerom i vanilin-šećerom, odvojeno umutite maslac, pa sjedinite obe mase.
2. Dodajte brašno, prašak za pecivo i rendanu koru limuna. Ujednačite masu i pecite pola sata na 170 stepeni u podmazanom i pobrašnjenom plehu.
3. Pečenu i ohlađenu tortu prepolovite popreko, pa i jednu i drugu koru zalijte limunadom.
4. Za fil umutite jaja sa šećerom i kuvajte na pari dok se ne zgusne. Skinite s vatre, ohladite, dodajte rendanu koru i sok limuna.
5. Dok se fil hladi, penasto umutite maslac, pa sjedinite obe mase (mora da ide hladno na hladno). Nafilujte celu tortu, između kora i sa strane.
6. Ukrasite po želji.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus