1. Otopite čokoladu na pari sa uljem i u to umešati pirinač. Masu istresti u nauljen kalup za torte i staviti u frižider da se stegne.
2. Umutiti pavlaku i dodati naseckane jagode, a nekoliko jagoda ostaviti za dekoraciju. Preko stegnute čokolade naneti šlag i dekorisati celim jagodama. Tortu
Izvor: stetoskop
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus