1. Tim redom, varjačom ili žicom, umešajte sve sastojke. Ulijte u manji, namašećen i pobrašnavljen pleh (20x17) i pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 180 stepeni, nekih 30-tak minuta.
2. Proverite čačkalicom da li je pečen.
3. Na pari, ili tihoj vatri, otopite čokoladu sa uljem i prelijte preko kolača. Čim se glazura stegne, možete ga seći.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus