1. Meso posoliti i pobiberiti pa pržiti na vrelom ulju sa obe strane par minuta.
2. Izvaditi meso i u istom ulju propržiti luk desetak minuta dok ne omekša.
3. Vratiti meso u tiganj i preliti ga toplom vodom i dodati kocku za supu. Dinstati na umerenoj temperaturi oko 25-30 minuta. Voditi računa da ima dovoljno vode i da meso bude u saftu.
4. Kada je meso omekšalo dodati ajvar.
5. Izmešati i ostaviti da krčka nekoliko minuta, pa dodati izmrvljeni feta sir.
6. Na kraju posuti sa iseckanim peršunom.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: serbiancafe.com
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus