1. Meso posoliti i pobiberiti pa pržiti na vrelom ulju sa obe strane par minuta.


Sastojci:

1 kg krmenadli odvojenih od kostiju

350 g ajvara

200 g feta sira

1 velika glavica luka

so, biber

1 kocka za supu od povrća

sveži peršunov list

ulje za prženje

2. Izvaditi meso i u istom ulju propržiti luk desetak minuta dok ne omekša.

3. Vratiti meso u tiganj i preliti ga toplom vodom i dodati kocku za supu. Dinstati na umerenoj temperaturi oko 25-30 minuta. Voditi računa da ima dovoljno vode i da meso bude u saftu.

4. Kada je meso omekšalo dodati ajvar.

5. Izmešati i ostaviti da krčka nekoliko minuta, pa dodati izmrvljeni feta sir.

6. Na kraju posuti sa iseckanim peršunom.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/

Izvor: serbiancafe.com