1. Umutiti sve sastojke za koru, pa peći oko 20 minuta. Skuvati preliv, pa izliti na toplu koru i ostaviti da se hladi.
2. 300 ml mleka staviti da prokuva. U međuvremenu, u preostalih 200 ml mleka razmutiti 8 kašika šećera i 9 kašika brašna. Kada mleko provri, dodati mu smesu sa brašnom i šećerom i kuvati 1-2 minuta.
3. Margarin dobro umutiti sa 2 kašike šećera u prahu, dodati ohlađenom filu, pa još malo umutiti. Fil rasporediti preko kore.
4. Otopiti 100 g čokolade sa malo vode i preliti preko kolača. Po želji, kolač možete dodatno dekorisati rendanom čokoladom ili ukrasnim mrvicama. Po želji ne morate praviti glazuru, možete samo prekriti kolač krupno rendanom čokoladom.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus