1. Uključiti rernu na 180°C.
2. Umutiti jaja i šećer, dodati margarin, pa kad se masa ujednači dodavati i ostale sastojke (postepeno) po redu. Podeliti masu na dva dela. U jedan deo dodati kakao i dobro izmešati.
3. Staviti papirne korpice u kalup za mafine i sipati obe mase istovremeno (do pola kalupa). Peći 25 minuta.
Mafini u dve boje
Sa kakaom izgledaju zanimljivije, a i ukus je daleko bogatiji.
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus