Dodajte tekilu, mango sladoled, limetu, hibiskus sirup, i led u blender. Usolite servisnu čašu sa solju. Umutite smesu i sipajte u čašu.
Sirup:
U šerpi izmešajte sušeno cveće hibiskusa, vodu i šećer. Neka smeša ključa dok se šećer ne rastvori. Zatim sirup ostavite da se ohladi. Sirup možete čuvati u staklenoj posudi i do nedelju dana.
Živeli!
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus