1. U tiganju sa rastopljenim margarinom ispržite sitno seckani luk. Kada omekša, dodajte iseckanu šunku, posolite i pobiberite. Dodajte grašak, brašno i mleko. Odvojite belanca od žumanaca, a u sud sa žumancima dodajte sadržaj iz tiganja, izrendan sir, izrendani muskatni oraščić i promešajte.
2. Mikserom umutite belanca, posolite, pa sjedinite sa prethodno pripremljenom smesom. Kalup za kuglof poprskati uljem i prezlama, pa nanesite smesu za koh. Pecite 40 minuta na 200 stepeni.
3. Pečeni koh prevrnite na tacnu, secite i služite uz jogurt ili kiselo mleko, za doručak ili večeru.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: bastabalkana.com
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus