1. Zemičku potopiti u hladnu vodu. Dobro ocediti kukuruz. Očistiti crni luk i sitno ga iseckati. Oprati i očistiti mladi luk i iseći na kolutove. Opran peršun sitno iseckati. Oprati i osušiti papriku. Svakoj odseći vrh sa peteljkom, odstraniti semenke. Meso paprike sa odsečenim vrhom se može iseckati na kockice.
2. Omekšalu zemičku izgnječiti viljuškom, pa je pomešati sa mlevenim mesom, lukom i jajem. Dodati so, biber i alevu papriku. Dobro zamesiti. Zatim dodati mladi luk, peršun i kukuruz i nakockice iseckanu papriku. Još jednom dobro pomešati. Masom napuniti paprike. Rernu zagrejati na 200 stepeni.
3. Supu sipati u dublju vatrostalnu činiju. Poređati papriku i posuti rendanim kačkavaljem. Peći u rerni 45 min. Paprika se može servirati sa odsečenim poklopcima.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus