1. Preliti meso sa 1,5 l vode i dodati 1/2 kašičice soli. U metalno jaje za kuvanje čaja staviti biber, lovor i lišće od celera, pa okačiti na ivicu šerpe da pliva u vodi. Kuvati oko 30 minuta.
2. Iseckati celer, šargarepu i koren peršuna. Iseckati luk na sitno i dodati ga sa ostatkom povrća supi. Kuvati oko 20 minuta, dodati boraniju i grašak, posoliti i pobiberiti. Dodati muskatni oraščić. Iz supe izvaditi meso i jaje za čaj sa začinima.
3. Meso iseći na komadiće i vratiti u supu. Služiti toplo.
Pileća supa s povrćem
Bogata raznovrsnim povrćem ova supa je prava riznica vitamina.
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus