1. Zamesite testo od svih sastojaka i razvucite ga oklagijom.
2. Čašom ili modlom vadite pogačice. Premažite ih preostalim belancetom, pospite po želji (susam, kim...) i pecite na 180 C dok ne porumene.
Miris toplih pogačica otvara apetit, a možete ih posuti susamom, kimom ili morskom solju.
10.05.2014.
1. Zamesite testo od svih sastojaka i razvucite ga oklagijom.
2. Čašom ili modlom vadite pogačice. Premažite ih preostalim belancetom, pospite po želji (susam, kim...) i pecite na 180 C dok ne porumene.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus