1. Sok zagrejati do vrenja i u njega potapati keks da malo omekne i redjati ga u poslužavnik.
2. Skuvati puding sa 150 g šećera, pa kad se dobro ohladi dodati umućeni margarin sa 150 gr šećera i dobro umutii kremasto.
3. Umutiti 200 gr šlaga.
4. Filovati: Keks premazati sa umućenom kremom a odozgo sa šlagom pa ređati opet natopljen keks i tako dok se ne utroši sav keks. Odozgo ukrasiti ostatkom šlaga i ukrasitii otopljenom čokoladom.
Napomena: Torta bi trebalo da stoji jedan dan da keks lepo upije. Ukus je sjajan!
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus