1. U šerpi pomešajte šećer i slatku pavlaku. Stavite da proključa i mešajte dok se šećer ne otopi, pa sklonite sa vatre.
2. Skinite koru sa dinje, očistite od semenki i iseckajte na sitne komadiće, pa je stavite u blender zajedno sa sokom od limuna i pasirajte dok ne dobijete glatku smesu. Dodajte smesu od slatke pavlake i šećera, pa još malo mutite u blenderu.
3. Smesu sipajte u posude i stavite da odstoji u zamrzivaču preko noći. Služite sa malinama, jer njihov osvežavajući ukus odlično ide uz delikatan ukus dinje.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus