1. Ulupajte čvrst sneg od belanaca, pa umešajte jedno po jedno žumance i kašiku po kašiku brašna.
2. Dodajte so, iseckanu šunku, naseckana kuvana jaja i sardinu i sve lako izmešajte.
3. Sipajte u podmazan pleh i pecite u umereno zagrejanoj rerni na 220 stepeni 35-40 minuta, dok testo ne porumeni i ne počne da se odvaja od pleha.
4. Pečenu tortu ohladite, isecite na parčiće i poslužite.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus