Mleko stavimo da kuvamo, dodamo šećer, margarin i vanilu.Pred kraj dodamo orah. Kuvamo oko 2 sata na tihoj vatri dok se ne dobije gusti karamel.
Filujemo svaki list oblande osim zadnje i na kraju pritisnemo nečim težim da se listovi spoje. Sečemo i služimo kad se oblande ohlade i listovi spoje..
kodbakeugostima.blogspot.rs
Video ovoga recepta:
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus