1. Rernu zagrejte na 180 stepeni. Pleh za pečenje nauljite.
2. U posudi srednje veličine umutite jaja i mleko. Posolite i pobiberite, a zatim dodajte iseckan krompir. Umešajte polovinu slanine. Smesu sipajte u pleh za pečenje i odozgo pospite ostatkom slanine.
3. Pecite u zagrejanoj rerni 20-25 minuta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus