Želite da spremite bolonjeze, ali ste shvatili da nemate mleveno meso. Ne brinite, napravite lažne bolonjeze sa sosom za picu. Nećete ni primetiti da nema mesa, a što je najbolje sve je spremno za 20 minuta..
Sastojci:
- pakovanje špageta
- 1 konzerva (400 g) paradajz pelata
- maslinovo ulje
- 2 čena belog luka
- origano, so, biber
Priprema:
Na maslinovom ulju propržite sitno seckan beli luk. Dodajte paradajz pelat, origano, so, biber i ostavite 15ak minuta da se krčka na tihoj vatri. Za to vreme skuvajte špagete. Kada su skuvane, procedite ih pa dodajte u sos. Krčkajte zajedno još 5 minuta. Dodajte još začina po ukusu. Servirajte sa bosiljkom i parmezanom.
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus