Priprema:
Na ulju propržiti sitno seckani crni luk, dodati seckanu šargarepu i isečeno pileće meso, zatim seckan beli luk i alevu papriku.Naliti sa malo vode poklopiti i dinstati 30 min. Dodati ravnu kašiku brašna krompir na jako sitne kockice i na krupno isečen spanać i lorber . Naliti vodom da ogrezne i kuvati još 15 min. Dodati začine i posoliti po ukusu. Uz kapamu servirati kiselo mleko...
Prijatno
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus