1. Iseckati crni i beli luk. Meso oprati i posušiti kuhinjskom salvetom ili krpom.
2. Dobro zagrejati ulje, pa pržiti meso na najjačoj vatri, iz više porcija kako ne bi pustilo mnogo vode. U poslednju porciju mesa dodati crni i beli luk i pržiti oko 5 minuta sve zajedno. Dodati brašno i preostalo isprženo meso, pa izmešati. Dodati začine i naliti vodom, prokuvati i smanjiti vatru. Krčkati 60 minuta.
3. U međuvremenu oljuštiti krompir i iseći ga na sitnije kocke. Paprike iseckati. Iseći paradajze na krupno. Sve dodati u gulaš 20 minuta pre kraja kuvanja i začiniti još jednom ako je potrebno.
Mađarska gulaš supa
Još jedna čorba za hladne dane. Dodajte samo hleb i salatu i imate kompletan ručak.
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus