1. Pile isecite na komade otprilike jednake veličine, pa ga ispržite na masti ili ulju.
2. U odvojenoj posudi rastopite kajmak i na njemu propržite sitno naseckan crni luk.
3. Dodajte brašno, alevu papriku i biber, pa napravite zapršku.
4. Nalijte je vodom, spustite prženo meso i sve zajedno kuvajte 15 minuta.
5. Posolite, ubacite peršun i poslužite toplo.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus