Nemate hleb, a ne želite da idete do radnje, a mrzi vas i da mesite. Postoji jednostavno rešenje koje će vas oduševiti. Sve što treba da uradite je da bajat hleb prelijete bujonom i ispečete na roštilju ili tiganju. Nema nikakve muke niti puno utrošenog vremena, a ukus je neverovatan.
Sastojci:
- bajat ili svež hleb
- pileći bujon
Priprema:
Hleb isecite na kriške, pa umočite ili kutlačom sipajte pileći bujon i ispecite na roštilju. Ako nemate spreman bujon, u ključaloj vodi rastvorite kocku supe, pa to iskoristite.
Pročitajte i kako da napravite domaću kocku supe.
Izvor: Stvar ukusa
Tajna savršenog kačamaka: Kako da vam bude kremastiji nego ikada
Bezalkoholni mohito koktel - pravićete ga svaki dan kada uprži sunce
Letnje pljeskavice od tikvica sa krompirom i šargarepom
Domaći sladoled od breskve i borovnice
Kremasti humus od sočiva – bolji od klasičnog sa leblebijama