1. Izmešajte suve sastojke (brašno, kakao i sodu bikarbonu), pa tek onda dodajte ostale sastojke.
2. Pleh podmažite i sipajte smesu za kolač kolač. Stavite kolač u rernu zagrejanu na 250 stepeni. Pecite u rerni zagrejanoj na 180 stepeni oko 25 minuta.
3. Otopite sastojke za glazuru i prelijte još vruć kolač.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus