Korak 1:
U dublji pleh naređajte keks.
Korak 2:
Sipajte šećer i vodu u dublju šerpu i stavite na šporet da proključa. Povremeno promešajte da se šećer otopi.
Korak 3:
U ključalu vodu dodajte višnje (mogu i smrznute). Ostavite da ključa 10-tak minuta uz povremeno mešanje.
Korak 4:
Rastvorite puding u 2 dl vode, dodajte u višnje i skuvajte ga. Prema potrebi dodajte još malo vode.
Korak 5:
Kada se fil malo prohladi sipajte ga na naređani keks. Izravnajte ga i ostavite da se ohladi.
Sipajte višnje
Korak 6:
Kada se fil ohladi, umutite šlag krem i premažite preko fila.
Sipajte šlag
Korak 7:
Narendajte čokoladu kao dekoraciju i ostavite u frižider da se ohladi. Kolač isecite i poslužite.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: napravisam.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus