30. mart, Beograd- Ove godine možete da obojite i ukrasite vaša uskršnja jaja na poseban način, tako da izgledaju glamurozno i elegantno. Zlatna, bakarna i bronzana jaja su apsolutni hit i najbolji način za postizanje željenog efekta je upotreba novog Dr. Oetker Carmin Fairy Tales pakovanja gel boja za jaja. Pakovanje je dovoljno za farbanje 30 jaja jedinstvenog sedefastog sjaja a dodatno sadrži i par rukavica.

Dr. Oetker Carmin boja za jaja.JPG
Promo 

Takođe novitet je i Carmin gel boja sa 3D stikerima za farbanje jaja u četiri boje: crvenu, ljubičastu, zelenu i plavu, dovoljna za farbanje 40 jaja, sa motivima ljupkih bubamarica za dodatno ukrašavanje, uz par rukavica.

Upotreba boja iz dva nova pakovanja je vrlo jednostavna: kesice sa bojom se stavljaju u vruću vodu i kada postanu tečne farbaju se skuvana jaja, dovoljno je boju naneti na dlan, koristiti rukavice i ravnomerno utrljati na jaja.

Boje za jaja.png
Promo 

Za one koji žele da se njihova uskršnja korpa rascveta u svim prolećnim bojama, tu je već oprobano pakovanje Carmin 4 tečnih boja za jaja sa crvenom, žutom, plavom i zelenom bojom, dovoljno za farbanje 60 jaja. U ponudi su i manja pakovanja dovoljna za 10 jaja Carmin tečne prehrambene crvene i plave boje za intenzivne vedre i jarke boje koje oslikavaju svu radost prazničnog raspoloženja.

Uživajte u predstojećim praznicima i budite kreativni u bojenju jaja!