Jagnjeći but začinjen na grčki način donosi nam ukuse tipične za mediteran na tanjiru.
Krompir paprikaš je brzinski ručak koji možete da jedete i u toku Uskršnjeg posta.
Rižoto sa spanaćem i hrskavom pršutom doneće sezonske ukuse na tanjir, a obrok učiniti raznovrsnim.
Posna čokoladna torta se filuje džemom, a ima čokoladnu glazuru koja se topi u ustima.
Ofarbajte najlepša uskršnja jaja tako što ćete koristiti boju za hranu, ulje i sirće.
Za sočne ćufte urolane u slaninu potrebna su vam samo 3 sastojka.
Kiš sa sirom, brokolijem i graškom će vam prijati u prvim prolećnim danima, lako se pravi i vrlo je lagan.
Čorba od belog pasulja i praziluka je obrok na kašiku u kome ćete da uživate. Lagano i aromatično jelo.
Na jednostavan način napravite dekorativne kolače sa lisnatim testom koji će ulepšati svaku trpezu.
Namaz sa tikvicama i pečenom paprikom je jednostavan za pripremu, a ukus je odličan.
Salata od karfiola, zelene boranije i tikvice je dobar izbor za prilog uz glavno jelo, ili jednostavno možete da...
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus