Rustična pita sa kobasicom, salamom i sirom ima puterastu koru i vrlo raznovstan fil.
Jaja možete da ofarbate na milion načina, a mi vam predlažemo da isprobate i ovu tehniku sa borovnicom.
Rižoto sa spanaćem i hrskavom pršutom doneće sezonske ukuse na tanjir, a obrok učiniti raznovrsnim.
Posna čokoladna torta se filuje džemom, a ima čokoladnu glazuru koja se topi u ustima.
Ofarbajte najlepša uskršnja jaja tako što ćete koristiti boju za hranu, ulje i sirće.
Počinje sezona raznovrsnog voća i povrća, a mi vam predlažemo da napravite pirinač sa pečurkama, lukom i paprikama...
Najnežnije pastelne tonove dobićete ako uskršnja jaja ofarbate penom za brijanje i bojom za kolače.
Jagnjeći but začinjen na grčki način donosi nam ukuse tipične za mediteran na tanjiru.
Ako volite štrudlu sa makom, onda će vam se definitivno dopasti i ova sa kokosom.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus