Sve navede sastojke staviti u dublju posudu, osim vode u kojoj je kuvan pasulj, i miksati štapnim mikserom uz postepeno dodavanje vode dok se ne dobije željena gustina.
Izvor: Domaćica za vas
Izuzetno pikantan i zdrav namaz.
22.02.2015.
Sve navede sastojke staviti u dublju posudu, osim vode u kojoj je kuvan pasulj, i miksati štapnim mikserom uz postepeno dodavanje vode dok se ne dobije željena gustina.
200 g kuvanog pasulja po izboru + voda u kojoj se kuvao pasulj
3 kašike ulja po izboru
1 čen belog luka ili malo belog luka u prahu
po ukusu: so, biber i ljuta paprika (tucana, čili ili neki sos od ljutih paprika)
Izvor: Domaćica za vas
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus