1. Jabuke oljuštiti, iseći na četvrtine, očistiti od semenki i iseći na kriške. Pomešati ih sa sokom i bobičastim voćem.
2. Zagrejati rernu na 180 stepeni. Umutiti viljuškom jaja, malo soli, sir, griz i prašak za pecivo. Dodati tečni zaslađivač po ukusu.
3. Umešati voće u pripremljenu masu i sve zajedno izručiti u podmazani pleh. Peći oko 45 minuta. Izvaditi iz rerne i posuti šećerom u prahu.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus