DOMAĆI POSNI NAMAZ OD TUNJEVINE: Superbrza priprema - odličan i kao prilog na slavskoj trpezi

Domaći namaz od tunjevine pravi se vrlo jednostavno - sve što treba da uradite jeste da pomešate i izbendirate sastojke.

Printscreen/YT/ Meat Recipes

Domaći namaz od tunjevine možete jesti za doručak ili večeru, uz hleb ili bilo koje drugo pecivo. Nema aditiva, pa je zdravija opcija od kupovnih. Namaz od tunjevine dobar je prilog na posnoj slavskoj trpezi, a sve što treba da uradite jeste da pomešate i izblendirate sastojke.

  • Sastojci:
  • 180 g tunjevine u maslinovom ulju
  • 100 g biljnog putera
  • 1/2 glavice crnog luka
  • 3 čena belog luka
  • 1 kašičica senfa
  • malo soli
  • malo bibera

Priprema:

U tunjevinu dodajte puter, iseckan crni luk, usitnjen beli luk, senf, a potom i so i biber po ukusu. Sve dobro promešajte pa izblendirajte.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Recept za salatu sa tunjevinom  TikTok/natashaskitchen

 Izvor: StvarUkusa