KAKO SE PRAVE NAJBOLJI KROASANI? Profesionalni kuvari samo za vas otkrivaju tajne savršenog francuskog peciva!

Dođite i učestvujte u radionici za pravljenje kroasana u hotelu Hyatt Regency Beograd.

Stvar Ukusa

Znate li da pravite kroasane, one prave, francuske? Ako ne znate, mi ćemo vam pomoći!


Fino pecivo dobilo je naziv "croissant", odnosno "polumesec", zbog specifičnog izgleda. Iako je u svetu simbol francuske kuhinje, malo ko zna da je ovo pecivo zapravo poteklo iz Austrije. Svetsku slavu kroasanima je donela čuvena Marija Antoaneta, a legenda kaže da nije mogla dan da zamisli bez mirisnog peciva. Danas kroasan spada među tradicionalne sastojke francuskog doručka. A kako da ga napravite da bude kao iz Francuske?


Dođite na RADIONICU KROASANA u hotelu Hyatt Regency Beograd i naučite!
Za samo nekoliko sati, uz pomoć vrhunskih, profesionalnih kuvara iz hotela Hyatt Regency Beograd savladajte veštinu pripreme ovog čuvenog peciva!


U subotu, 22. aprila u 16 h, dođite u hotel Hyatt Regency Beograd, da zajedno učimo i uživamo.


Polaznici radionice će imati priliku da spremaju kroasane po originalnom francuskom receptu uz savete profesionalnih kuvara iz hotela Hyatt Regency Beograd. Oni će voditi radionice i otkriti tajne spremanja ove planetarno poznate poslastice.


Svi zainteresovani za učešće u radionici mogu da se prijave putem našeg Instagram profila.


Organizaciju radionice kroasana portala Stvar ukusa u saradnji sa hotelom Hyatt Regency Beograd, uz podršku Francuske privredne komore, omogućio je DTL Domaći trgovački lanac sa preko 770 maloprodajnih objekata širom Srbije.