PILETINA SA KROMPIROM I PEČURKAMA IZ RERNE: Najlakši recept za pripremu koji uspeva bukvalno svima, a i ne košta puno

Jednostavna večera sa piletinom i krompirom oduševiće svakoga.

Printscreen/YT/ Kazan

Piletina je zdrava, ukusna i zasitna, a još kada se pomeša sa krompirom i pečurkama, ne postoji bolja večera ili ručak. Spremite jelo od jeftinih sastojaka koji će svi voleti, a uspeva čak i onima koji ne znaju ništa da spreme. Sve što treba da uradite je da isečete sastojke i da ih poređate u tepsiju i ispečete. Brzo, lako i jednostavno. 

Sastojci:

  • 300 g belog mesa 
  • 1 crni luk 
  • 300 g pečuraka 
  • 400 g krompira 
  • 2 paradajza
  • peršun 

Priprema:
Isecite belo meso i poređajte u tepsiju koju ste namastili, pa posolite i pobiberite. Dodajte preko sečen crni luk. U posudi pomešajte  pečurke, krompir i paradajz. Prelijte maslinovim uljem, i lepo promešajte. Zatim sipajte preko luka i pecite na 200°C oko 40 minuta. Pospite seckanim peršunom.

Izvor: Stvar ukusa 

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i osvojite VREDNE NAGRADE