DOMAĆA PILEĆA PAŠTETA SA SARDINOM: Bolja od kupovne, a dobije se više namaza za manje para

Ako želite da povedete računa o ishrani onda je bolje da jedete domaće, a tu spada i pašteta. Domaći namaz je i ukusniji i jeftiniji od kupovnog.

Printscreen/YT/Florency Dias

Za vikend doručak poslužite domaću lepinju i paštetu. Nema ništa lepše od mirisa domaćeg peciva, a ništa zdravije od domaćih namaza. Pašteta spada u najpopularnije namaze, a ovaj recept za pileću će vam se dopasti na prvi zalogaj. Bitno je da sve sastojke lepo skuvate i na kraju samo izblendirate.

Sastojci:
1 kg piletine 
2-3 krompira 
1 konzerva sardina 
4-5 kašičica senfa 

Priprema:
Piletinu skuvajte i odvojite od kože i kostiju. Sameljite, pa dodajte krompir koji ste prethodno skuvali. Kada i njega sameljete dodajte sardine koje ste procedili od ulja. Na kraju dodajte biber i senf i sve se dobro promeša. Pašteta je gotova.

Izvor: Stvar ukusa 

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i osvojite VREDNE NAGRADE