PUNJENE PAPRIKE KOJE JE OBOŽAVALA PRINCEZA DAJANA: Ovako su ih spremali na dvoru, a koštaju 300 dinara

Princeza Dajana nije bila ljubitelj mesa, a paprike punjene povrćem je obožavala.

Printscreen/YT/Delish

Lični kuvar princeze Dajane, Daren Mek Grejdi, otkrio je na svom YT kanalu kako je izgledalo kada je tek počeo da radi u Bakingemskoj palati, ali isto tako i kako je izgledao njegov prvi susret sa princezom. On je bio njen lični kuvar, a ona je u tom trenutku pobedila bulimiju i vodila je računa da se hrani zdravo i kvalitetno. Njeno omiljeno jelo, koje je jela bar 3x nedeljno, bile su punjene paprike. Meso nije jela, ponekad je znala da prezalogaji jagnjetinu, pa zato nadev za punjene paprike nije sadržao meso. To ne znači da nisu bile ukusne, a u nastvku teksta pročitajte kako se prave ove predivne punjene paprike. Sigurni smo da će se i vama dopasti. 

  • Sastojci: 
  • 1 paprika 
  • 1/2 tikvice 
  • 1 šaka pirinča 
  • 2 pečurke 
  • 2 kašike ljutog paradajz sosa 
  • malo mocarele 
  • malo parmezna 

Priprema:

Papriku isecite na pola i očistite. Nauljite je sa malo maslinovog ulja i stavite u rernu da se ispeče. U međuvremenu napravite fil od povrća. U tiganju propržite tikvice koje ste iseckali na kockice, dodajte malo pečuraka isečenih na listiće i sipajte paradajz sos. Posle par minuta dodajte malo parmezana, mocarele i skuvanog pirinča. Kada su paprike gotove napunite ih filom i pospite odozgo još malo parmezana. Stavite u rernu samo da se malo zapeče. Služite tako što ćete na tanjir sipati malo ljutog paradajz sosa i preko stavite papriku.

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

PUNJENE PAPRIKE ZA 100.000 DINARA! Porodica Milovanović pokidala u kuhinji: Plesale u studiju, a spremile jelo ZA DESETKU!   kurir televizija

  Izvor: Stvar ukusa