SUPER FORA ZA KUHINJU: Jedinstvena kašika koja u sebi ima i VAGU (NOVO)!

Ovo je najlakši način da izmerite sastojke za pripremu jela.

Promo

Kako biste uvek bili sigurni da će jelo biti jednako ukusno kao poslednjeg puta kada je „ispalo“ sjajno, treba vam vagica koja neće zauzeti pola radnog dela i sa kojom nećete prljati još gomilu posuda. Pogledajte kašiku koja je istovremeno i vaga OVDE.

Ovo je najlakši način da izmerite sastojke za pripremu jela: kašika koja u sebi ima vagicu i displej na kom se količina može prikazati u čak 4 jedinice mere.

Kako se koristi? Samo zahvatite određeni sastojak i vidite treba li još da dodate ili oduzmete.

Koja je njena prednost u odnosu na obične vagice? Ne prljate kašike, čaše, šolje u kojima merite i plus može da stane bilo gde a da ne zauzme mnogo mesta.

Možete da podesite da zapamti izmerenu težinu, pa ne morate pri dodavanju nove da pamtite sami, sabirate i oduzimate u glavi. Jako je precizna, tako da ćete svaki put svoje omiljeno jelo ili slatkiš moći da napravite baš kao poslednji put kada vam se najviše svidelo.

***Ova kašika može da se kupi ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***

Promo 

Jako lako se održava: samo skinete njen gornji deo i operete ga. Može da meri težinu do čak 500g, a pored praškastih sastojaka poput brašna, njom možete da merite i tečnost.

***Poručite je već danas ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***