Kako da vam radna nedelja uvek počne idealno?

Ponedeljak, jutro... Ovaj dan nam često svima teško pada jer se vraćamo poslovnim obavezama i zadacima. Uz to, i decu treba spremiti za školu, pomoći im oko garderobe, doručka, užine...

Neoplanta

Ovo je period dana u kom imamo najviše obaveza, a najmanje vremena.

U svakoj porodici situacija je slična. Majka je obično već u petoj brzini, užurbano se kreće kroz kuću, budi decu, popravlja frizuru, postavlja trpezarijski sto, dok tata lagano kuva kafu i lista vesti na telefonu. Deca kao deca, neka trljaju krmeljave oči i mole za još pet minuta sna, dok su druga već na nogama i gledaju šta ima za doručak.

Upravo kada dođe vreme za pripremu hrane za ta gladna ustašca, sa Neoplanta Delikates narezanim kobasicama, pravljenje doručka i školske užine, postaje pravo zadovoljstvo. Sve što vam je potrebno za ukusan obrok jeste tost hleb, puter, omiljeni namaz poput ajvara, kečapa, majoneza, a zatim, čarobni, glavni sastojak – Neoplanta Delikates kobasice, tanko rezane i fino složene, baš kako ih želite na parčetu hleba.

Neoplanta 

Ono što je najvažnije kod Neoplanta Delikates narezanih trajnih kobasica je što zadovoljavaju svačiji ukus. Ukoliko za vaše najmilije želite da on bude jedinstven i blag, a da u sebi ima 82% plećke, tu je budimska kobasica. Kada se od 160g mesa dobije 100g proizvoda, onda je to stara, dobra čajna. Za ljubitelje bogatog ukusa iskoristite kulen, a kao što mu i samo ime kaže, fruštuk je uvek spreman da ujutru „oplemeni“ prostor između dve kriške hleba.

Miris svih ovih kobasica je neodoljiv, pa će ostali ukućani zasigurno tek onako, u prolazu, ukrasti po koji „slajs“. Baš zato što je potrebno da budete spremni i za ovakve situacije, Neoplanta u svom asortimanu ima i bogatstvo proteina bez pojačivača ukusa koje dolazi u XXL pakovanju, a naziv mu je Pikant, dok u istoj veličini pakovanja od 200g ima i Panonsku, kobasicu blagog, a bogatog ukusa.

Neoplanta 

Ipak, sada dolazi do dileme – za koju se kobasicu odlučiti? Predlog je da svaki dan obeleži jedno od ovih pakovanja zadovoljstva, a nikako nije greška ni ako oni pravi, najveći gurmani žele da naprave sopstvenu rapsodiju ukusa i mirisa na drvenoj dasci kao posluženje. Vreme je da uživate u tradiciji i kvalitetu, živite dinamično i punim plućima, a sve to uz omiljeni slani dezert – narezane Neoplanta Delikates kobasice sa široooko ukusom.

Neoplanta