RECEPT ZA PARADAJZ ČORBU KOJA USPEVA I POČETNICIMA: Savršeno kremasta uz tajni sastojak koji se obavezno dodaje na kraju

Naučite kako se sprema paradajz čorba i obavezno dodajte Moja Kravica pavlaku za kuvanje.

Shutterstock

Uskrs je praznik koji se tradicionalno proslavlja u krugu porodice. Dajemo vam predlog kako možete da upotpunite uskršnju trpezu. Za glavno jelo uglavnom biramo meso, ali pre glavnog jela možete da poslužite paradajz čorbu koju Moja Kravica pavlaka za kuvanje čini izuzetno kremastom. Ona se za još bolji ukus dodaje na kraju.

Priprema: 
U šerpu sipajte maslinovo ulje i maslac i kada se zagreje dodajte sitno seckani crni luk. Kada crni luk omekša dodajte i mleveni beli. Nakon 3-4 minuta sipajte pelat, a onda i bujon (pravi se tako što pileću kocku supe pomešate sa 3 čaše vrele vode). Pošećerite, posolite i pobiberite, pa promešajte i kuvajte nekih 10 minuta, dok ne krene da ključa. Nakon toga smanjite temperaturu i kuvajte još pola sata, pa sklonite sa šporeta. Štapnim mikserom sjednite sastojke dok ne dobijete glatku smesu. Dodajte Moja Kravica pavlaku za kuvanje i promešajte. Pospite seckanim bosiljkom i služite. Prijatno!

Izvor: Promo