Sa sobom je POVELA KOMPLETNU EKIPU: Milica Pavlović niže uspehe na turneiji u Americi!

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović je u prethodnih godinu dana održala oko 200 nastupa u okviru promocije svog četvrtog studijskog albuma „Posesivna“, a u samoj završnici promocije pomenutog albuma je otptovala u Ameriku.

Promo

Seksi Senjorita na ovoj turneji ima zakazanih pet koncerata i već je održala dva koncerta, jedan u Feniksu u Arizoni, a samo dan kasnije i u Njujorku.

Da su se naši ljudi na pomenutom kontinentu uželeli atraktivne Leskovčanke potvrđuje i to što se za ove koncerte tražila karta više, ali i to da su od reči do reči znali njene brojne hitove poput pesama „Provereno“, „Boginja“, „Mogla Sam“, „Operisan Od Ljubavi“, „Tango“, „Seksi Senjorita“, „Hej Ženo“, „Posesivna Bivša“, „Šećeru“ i brojnih drugih, o čemu svedoče i fotografije i video klipovi nastali na licu mesta.

Nakon ova dva koncerta Milici predstoje nastupi i u Sent Luisu, Čikagu i Majamiju, gde je publika takođe očekuje sa velikim nestrpljenjem.

U međuvremenu, Pavlovićeva je slobodne dane provela u Njujorku okružena svojom brojnom ekipom jer je na ovo putovanje sa sobom povela i članove benda, tonca, menadžera, fotografa, a da joj ugođaj bude još bolji govori i to što je bukirala hotel „Hard Rock“ koji se nalazi u samom centru pomenutog grada.

Inače, Milicu po povratku u Srbiju odmah očekuju brojne obaveze budući da je ušla u završnu fazu pripreme svog petog studijskog albuma „Kučketina“, na kome joj je prijatelj kompanija „Telekom“ i koji će veoma brzo ugledati svetlost dana. Ona i njen tim se trude da za sada sve informacije o albumu sačuvaju u najstrožijoj tajni, ali je poznato da će biti mnogo novih pesama, kao i nekih kolaboracija sa drugim izvođačima.

Promo Milica Pavlović na turneji

This browser does not support the video element.

Američka turneja Milice Pavlović  Promo

This browser does not support the video element.

Američka turneja Milice Pavlović  Promo

This browser does not support the video element.

Milica Pavlović niže uspehe na turneiji u Americi!  Promo

Izvor: Promo