OTVORENA JE GALERIJA AUTOMOBILA SRBIJE: Događaj koji nikako ne smete da propustite

Otvorena je Galerija Automobila Srbije, spektakl u kojem će svi moći da uživaju u luksuznim vozilima i brojnim specijalnim ponudama.

Promo

Danas je u najvećem tržnom centru otvorena izložba Galerija automobila Srbije, koja će trajati 10 dana, sve do 22. oktobra, a u okviru nje moći ćete da vidite preko 50 modela luksuznih automobila. Ovakav događaj se ne propupašta, zato što ćete tamo imati priliku i da vidite najnovije modele poznatih brendova, kao što su Mercedes, Tojota, Kia, Volvo, Džili, Hjundai, Ford, MG, Nisan, Čeri, Pežo, Opel, Reno, Dačia, Suzuki, Škoda, Fiat, JEEP, Alfa Romeo.

Promo 
Promo 

Pasionirani ljubitelji prvoklasnih automobila sigurno će naći nešto po svom ukusu, a najbolje od svega je što će moći da svog favorita isprobaju u test vožnji i lično osetite sav komfor i moćne performanse koje izabrani auto može da pruži. I zato obavezno povedite nekoga i zaputite se u Galeriju kako bi doživeli neverovatno iskustvo koje će vam omogućiti vožnja u najnovijim, najbržim, najluksuznijim i udobnim kolima. Ovo je idealna prilika da svi oni kojima brzina i moć četvorotočkaša budi adrenalin isprobaju neke od najboljih svetskih brendova. 

Promo 
Promo 

Posetioce očekuju velika iznenađenja i brojne specijalne ponude, a na raspolaganju im je i besplatni parking u podzemnoj garaži, kao i u spoljnoj garaži, a radno vreme Galerije je svakog dana od 10 do 22 časa. Ulaz je besplatan.

Promo Galerija Automobila Srbije

Izvor: Promo