Džonatan Masad živi u Sidneju, ima 17 godina i još uvek ide u srednju školu.
Dobar deo svog života provodi tako što pravi čarobne kreacije u kuhinji u njegovoj poslastičarskoj liniji "Sugar high deserts", piše Espreso.rs.
On je počeo jednostavnim slatkim miks paketima sa samo 11 godina, 6 godina kasnije njegove kreacije su postale sofisticirane.
Masad kaže da stalno traži kultne slatkiše da ih transformiše. I upravo ove neobične kracije krase njegovu kuhinju.
Pogledajte fotografije...
Da li biste mogli da pojedete ovako nešto?
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
Bezglutenska torta sa jabukama po receptu Džejmija Olivera
Posni slavski kolač za Svetog Nikolu
Belgijski vafli sa rumom koji donose sreću u novoj godini
Kako da napravite domaći posni namaz od leblebija i pečenih paprika
Korpice od pire krompira sa mlevenim mesom