Stvar ukusa
Naslovna
Najnovije
Praznici i slave
Recepti
Deserti
Posna jela
Kuhinje sveta
Trikovi i saveti
Kulinarski trikovi
Saveti
Čišćenje kuhinje i namirnica
Još
Zanimljivosti
Još
Kategorije
Ostalo
Naslovna
Trikovi i saveti
Trikovi i saveti
Saveti
Pre 8 h
Zašto se dodaje sirće prilikom kuvanja pilećih prsa? I najmanja količina ima veliki efekat
Reaguj
Komentariši
Kulinarski trikovi
Pre 10 h
Kako zgusnuti čorbu bez zaprške: Samo joj dodajte ovaj sastojak, pogotovo ako je posna
Reaguj
Komentariši
Saveti
Pre 13 h
Kako najlakše otopiti kristalisan med: Vratite ga u tečno stanje u samo 3 koraka
Reaguj
Komentariši
Saveti
03.12.2025.
Kako da džigerica nikada ne bude žilava: Uz ova 3 saveta biće mekana kao puter
Reaguj
1
Kulinarski trikovi
03.12.2025.
Trik za brzo kuvanje krompira: Evo kako da za manje od 10 minuta bude spreman za jelo
Reaguj
Komentariši
Kulinarski trikovi
03.12.2025.
6 trikova za dinstanje na vodi: Kako izvući maksimum ukusa tokom pripreme posnih jela
Reaguj
Komentariši
Saveti
02.12.2025.
5 saveta za prženje ribe: Ovako pripremljena će uvek biti hrskava spolja i mekana iznutra
Reaguj
Komentariši
Saveti
02.12.2025.
Tajna domaćih kora za pitu koje ne pucaju: Bake su im dodavale 1 sastojak da bi se lepo razvlačile
Reaguj
Komentariši
Saveti
02.12.2025.
Kako se pravi najbolji bolonjeze sos? Italijani mu obavezno dodaju ovaj sastojak
Reaguj
Komentariši
Saveti
01.12.2025.
Kako omekšati i najžilavije meso: Tajna je u jednom sastojku zbog kojeg će se topiti u ustima
Reaguj
Komentariši
Kulinarski trikovi
01.12.2025.
Kako se pravilno soli voda za kuvanje testenine? Trik italijanskih baka za savršenu pastu
Reaguj
Komentariši
Saveti
01.12.2025.
Tajna savršeno pripremljenih kolača: Zašto jaja uvek moraju biti sobne temperature
Reaguj
Komentariši
Saveti
01.12.2025.
Najbolji trik za pečenje lososa: Zbog dodatka ovog sastojka biće neverovatno ukusan i sočan
1
· Reaguj
Komentariši
Kulinarski trikovi
01.12.2025.
Kako zameniti jaja u pecivu i kolačima tokom posta? Potrebna su vam samo 2 sastojka
1
· Reaguj
Komentariši
Saveti
29.11.2025.
Slavsko žito zbog jednog začina ima neverovatan ukus: Svi će vas pitati u čemu je tajna
1
· Reaguj
Komentariši
Kulinarski trikovi
Pre 5 h
Kako izvući gorčinu iz oraha: Posle ove metode više nikad nećete upropastiti kolače
Reaguj
Komentariši
Kulinarski trikovi
Najbolji način da iskorisite beli luk: Izvucite mu pun ukus i aromu bez prženja
Reaguj
Komentariši
Saveti
6 saveta za savršeno prhko testo: Vanilice i slični kolači neće biti ni mrvičasti ni tvrdi
Reaguj
Komentariši
Saveti
Kako se rešiti neprijatnog mirisa kupusa tokom kuvanja? Samo mu dodajte ovaj sastojak
Reaguj
Komentariši
Saveti
Recept za domaće ovseno mleko: Stvoreno za one koji ne vole da piju crnu kafu tokom posta
Reaguj
Komentariši
Saveti
Tajna savršeno mekanih palačinki: Evo šta treba da uradite da ne bi ispale žilave
Reaguj
Komentariši
Kulinarski trikovi
Kako ublažiti kiselost paradajz čorbe? Dodajte joj ovaj sastojak i zaboravite na gorušicu
Reaguj
Komentariši
Saveti
Kako prepoznati da li je mak gorak i užegao? 4 saveta koji će vam spasiti štrudlu i kolače
Reaguj
Komentariši
Kulinarski trikovi
Trik za prženje hrane bez lepljenja: Dovoljno je da ovo ubacite u tiganj pre ulja
Reaguj
Komentariši
Saveti
Testo vam se uporno lepi za ruke? Umesto još brašna, dodajte mu 1 sastojak
Reaguj
Komentariši
Kulinarski trikovi
Pre 5 h
Kako izvući gorčinu iz oraha: Posle ove metode više nikad nećete upropastiti kolače
Reaguj
Komentariši
Saveti
Pre 8 h
Zašto se dodaje sirće prilikom kuvanja pilećih prsa? I najmanja količina ima veliki efekat
Reaguj
Komentariši
Kulinarski trikovi
Pre 10 h
Kako zgusnuti čorbu bez zaprške: Samo joj dodajte ovaj sastojak, pogotovo ako je posna
Reaguj
Komentariši
Saveti
Pre 13 h
Kako najlakše otopiti kristalisan med: Vratite ga u tečno stanje u samo 3 koraka
Reaguj
Komentariši
Saveti
Kako da džigerica nikada ne bude žilava: Uz ova 3 saveta biće mekana kao puter
Reaguj
1
Kulinarski trikovi
Trik za brzo kuvanje krompira: Evo kako da za manje od 10 minuta bude spreman za jelo
Reaguj
Komentariši
Kulinarski trikovi
6 trikova za dinstanje na vodi: Kako izvući maksimum ukusa tokom pripreme posnih jela
Reaguj
Komentariši
Saveti
5 saveta za prženje ribe: Ovako pripremljena će uvek biti hrskava spolja i mekana iznutra
Reaguj
Komentariši
Saveti
Tajna domaćih kora za pitu koje ne pucaju: Bake su im dodavale 1 sastojak da bi se lepo razvlačile
Reaguj
Komentariši
Saveti
Kako se pravi najbolji bolonjeze sos? Italijani mu obavezno dodaju ovaj sastojak
Reaguj
Komentariši
Vavedenje budi posebne emocije: Kako se pale sveće na ovaj veliki hrišćanski praznik posvećen ženama
Novogodišnji sto koji deluje kao da je iz luksuznog hotela: Skupocen izgled uz male troškove
Imamo hit boju kose za zimu: Potisnula je čokoladne nijanse i postala nova opsesija frizera i dama sa stilom
Gde se u telu taloži anksioznost? Nekom srce brže kuca, neko plitko diše, a ovako se ne upada u paniku
Numerološka predviđanja za decembar 2025: Broj 5 sadi seme unosnog posla, a evo za koga je ovo nezgodno vreme
Cvetni odgovor na tmurne dane: Zlatna pravila da gajite kalanhoju, biljku koja privlači novac, sreću i strast