
Najnovije

31. Jan 2023.
ZAŠTO SE RUČAK POKVARI POSLE SAMO 2 DANA U FRIŽIDERU: Svi prave istu grešku - drže ga na pogrešnoj polici

0
31. Jan 2023.
NAJBOLJI OMLET KAD IMATE SVEGA PAR MINUTA VREMENA: Savršeno penast, peče se u reni i gotov je bukvalno dok skuvate kafu

0
28. Jan 2023.
KOLIKO VODE SE SIPA U ŠERPU ZA SAVRŠEN PIRINAČ: Iskusne domaćice otkrile kako da skuvate savršen prilog, a ne kašu

0
27. Jan 2023.
KAKO DA SE KUĆA NE USMRDI PRILIKOM KUVANJA KUPUSA: Otkrivena dugo čuvana tajna, trik je u jednom sastojku

3

0
24. Jan 2023.
DA LI ZNATE KOLIKO JAJA SE DODAJE U SMESU ZA PALAČINKE: Savet zlata vredan, a saznajte i kako se sipa brašno

1
24. Jan 2023.
DA LI BRAŠNO TREBA DA SE PROSEJE PRE DODAVANJA U TESTO ILI SOS: Čak i iskusne domaćice prave ove greške

0
23. Jan 2023.
U MLEVENO MESO DODAJTE JEDAN SASTOJAK I ODMAH POSTAJE UKUSNIJE: Sve vreme pripremate pogrešno

0
23. Jan 2023.
NAPRAVITE TESTO ZA PICU POPUT NAJBOLJIH MAJSTORA: Pravo italijansko, a bez greške uspeva svima

0
21. Jan 2023.
LAKO NAPRAVITE MEKANO TESTO - MOŽE DA BUDE POSNO I MRSNO: 1 sastojak menja sve, a Srbi ga obožavaju

0
20. Jan 2023.
KAKO DA SE HRANA NIKADA VIŠE NE ZALEPI ZA TIGANJ: Genijalan trik sa vodom za koji retko ko zna (VIDEO)

0
18. Jan 2023.
ZAŠTO SE DODAJE SIRĆE PRILIKOM KUVANJA CVEKLE: Trik za koji ne znaju svi, a odličan je

1
18. Jan 2023.
KAD U TEGLI OSTANE MALO DŽEMA ILI MEDA, NIKAKO IH NE BACAJTE: Top trikovi za savršeno meso i povrće koji štede novac

0
17. Jan 2023.
KAKO SE PRAVI TESTO ZA PICU BEZ KVASCA: Zamenite ga neočekivanim sastojkom i nema čekanja da nadođe

0