Stvar ukusa
Naslovna
Najnovije
Praznici i slave
Recepti
Deserti
Posna jela
Kuhinje sveta
Trikovi i saveti
Kulinarski trikovi
Saveti
Čišćenje kuhinje i namirnica
Još
Zanimljivosti
Još
Kategorije
Ostalo
Naslovna
Trikovi i saveti
Kulinarski trikovi
Kulinarski trikovi
Kulinarski trikovi
Pre 1 h
Kako izvući gorčinu iz oraha: Posle ove metode više nikad nećete upropastiti kolače
Reaguj
Komentariši
Kulinarski trikovi
Pre 6 h
Kako zgusnuti čorbu bez zaprške: Samo joj dodajte ovaj sastojak, pogotovo ako je posna
Reaguj
Komentariši
Kulinarski trikovi
Trik za brzo kuvanje krompira: Evo kako da za manje od 10 minuta bude spreman za jelo
Reaguj
Komentariši
Kulinarski trikovi
6 trikova za dinstanje na vodi: Kako izvući maksimum ukusa tokom pripreme posnih jela
Reaguj
Komentariši
Kulinarski trikovi
Kako se pravilno soli voda za kuvanje testenine? Trik italijanskih baka za savršenu pastu
Reaguj
Komentariši
Kulinarski trikovi
Kako zameniti jaja u pecivu i kolačima tokom posta? Potrebna su vam samo 2 sastojka
Reaguj
Komentariši
Kulinarski trikovi
Najbolji način da iskorisite beli luk: Izvucite mu pun ukus i aromu bez prženja
Reaguj
Komentariši
Kulinarski trikovi
Kako ublažiti kiselost paradajz čorbe? Dodajte joj ovaj sastojak i zaboravite na gorušicu
Reaguj
Komentariši
Kulinarski trikovi
Trik za prženje hrane bez lepljenja: Dovoljno je da ovo ubacite u tiganj pre ulja
Reaguj
Komentariši
Kulinarski trikovi
Kako najbolje začiniti ribu tokom posta: Ova domaća mešavina začina će vas oduševiti
Reaguj
Komentariši
Kulinarski trikovi
Trik za savršeno isečenu i sočnu kupus salatu: Ne trebaju vam ni nož ni rende
Reaguj
Komentariši
Kulinarski trikovi
Kako da slavski kolač ne popuca tokom pečenja: 6 saveta za savršenu koru
Reaguj
Komentariši
Kulinarski trikovi
Kako se pravilno začinjava zelena salata? Od redosleda zavisi da li će ostati sveža i hrskava
Reaguj
Komentariši
Kulinarski trikovi
Kako skuvati jaja koja ne pucaju i lako se ljušte? Rešenje se krije u jednom sastojku
Reaguj
Komentariši
Kulinarski trikovi
Trik za bolji ukus pirinča: Uz dodatak jednog sastojka biće savršeno začinjen svaki put
Reaguj
Komentariši
1
2
3
4
…
9
Arhiva
Najnovije
Peciva
Recept za domaće slance: Savršeno mekani i ukrašeni prepoznatljivom slanom šarom kao iz pekare
Pre 24 min
Kulinarski trikovi
Kako izvući gorčinu iz oraha: Posle ove metode više nikad nećete upropastiti kolače
Pre 1 h
Salate i predjela
Recept za moravsku salatu: Sočan prilog od pečenih paprika koji će svi obožavati
Pre 2 h
Post na ulju
Najbolji posni prebranac koji ćete ikada probati: Zbog jednog sastojka se izdvaja od drugih
Pre 3 h
Saveti
Zašto se dodaje sirće prilikom kuvanja pilećih prsa? I najmanja količina ima veliki efekat
Pre 4 h
Vavedenje budi posebne emocije: Kako se pale sveće na ovaj veliki hrišćanski praznik posvećen ženama
Novogodišnji sto koji deluje kao da je iz luksuznog hotela: Skupocen izgled uz male troškove
Imamo hit boju kose za zimu: Potisnula je čokoladne nijanse i postala nova opsesija frizera i dama sa stilom