Stvar ukusa
  • Naslovna
  • Najnovije
  • Praznici i slave
  • Recepti
  • Deserti
  • Posna jela
  • Kuhinje sveta
  • Trikovi i saveti
    • Kulinarski trikovi
    • Saveti
    • Čišćenje kuhinje i namirnica
    Još
  • Zanimljivosti
Još
KategorijeOstalo
Naslovna
Trikovi i saveti
Saveti

Saveti

Saveti

Koliko se tačno žita kuva po osobi? Ovo su precizne količine za malu i veliku slavu

Slavsko žito
Reaguj
Komentariši
Saveti

Kako ublažiti neprijatan miris ribe tokom prženja? Tajna je u jednom jednostavnom sastojku

riba
Reaguj
Komentariši
Saveti

Kako zameniti mleveno meso u posnim receptima: 1 sastojak ima savršenu teksturu i ukus

Pljeskavice od tofua kao zamena za mleveno meso, na dasci
Reaguj
Komentariši
Saveti

3 zamene za prašak za pecivo u receptima: Uz njih će testo biti savršeno meko i vazdušasto

Kako se pravi zamenski prašak za pecivo
Reaguj
Komentariši
Saveti

Kako da proja ostane sočna? Uz dodatak 2 sastojka biće sveža i neće se mrviti nekoliko dana

Kako se pravi proja
Reaguj
Komentariši
Saveti

5 saveta za savršeno skuvan i rastresit pirinač: Nikad više neće ispasti kašast

Reaguj
Komentariši
Saveti

Kako sprečiti da kiseli kupus postane gnjecav: 6 stvari na koje morate da obratite pažnju

Kako se kiseli kupus
Reaguj
Komentariši
Saveti

Zašto se dodaje sirće prilikom kuvanja pilećih prsa? I najmanja količina ima veliki efekat

Zapečena piletina u sosu od kiselog mleka i pavlake429375823.jpg
Reaguj
Komentariši
Saveti

Kako najlakše otopiti kristalisan med: Vratite ga u tečno stanje u samo 3 koraka

OTKRIVAMO Evo kako možete prepoznati pravi med!!!.jpeg
Reaguj
Komentariši
Saveti

Kako da džigerica nikada ne bude žilava: Uz ova 3 saveta biće mekana kao puter

džigerica
Reaguj
1
Saveti

5 saveta za prženje ribe: Ovako pripremljena će uvek biti hrskava spolja i mekana iznutra

Kako se pohuje riba bez brašna
Reaguj
Komentariši
Saveti

Tajna domaćih kora za pitu koje ne pucaju: Bake su im dodavale 1 sastojak da bi se lepo razvlačile

Domaće kore za pitu
Reaguj
Komentariši
Saveti

Kako se pravi najbolji bolonjeze sos? Italijani mu obavezno dodaju ovaj sastojak

Bolonjeze sos
Reaguj
Komentariši
Saveti

Kako omekšati i najžilavije meso: Tajna je u jednom sastojku zbog kojeg će se topiti u ustima

Čovek seče sočno meso na dasci
Reaguj
Komentariši
Saveti

Tajna savršeno pripremljenih kolača: Zašto jaja uvek moraju biti sobne temperature

Kako se pravi mućeno jaje
Reaguj
Komentariši
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • …
  • 9
  • Arhiva
Najnovije
Peciva

Bakin recept za jogurt lepinjice iz tiganja: Nestaju pre nego što stignu da se ohlade

Pre 35 min
Torte

Orginalni recept za Vasinu tortu: Zvezda svake svečane trpeze već više od 100 godina

Pre 19 h
Post na ulju

Recept za domaću paštetu od sardina: Ovaj brz i kremast namaz je savršen za božićni post

Slave i slavska trp…

3 vrste posnih kolača od jedne smese za Nikoljdan: Prosto se ne zna koji su lepši

Saveti

Koliko se tačno žita kuva po osobi? Ovo su precizne količine za malu i veliku slavu

miris za kucu osvezivac 1.jpg
Kako da stan miriše lepo ceo dan bez skupih osveživača? Savet iskusnih domaćice i greške koje ne smete praviti
Novogodišnje mašne na ormarićima
Novogodišnje ukrašavanje koje je preplavilo TikTok: Napravite čaroliju u kuhinji, a koštaće vas samo 500 dinara
Parfemi za samouverene i moćne žene
5 parfema koji mirišu na luksuz i samopouzdanje: Sinonim su za moć i eleganciju, idealni za ambiciozne žene
Stvar ukusa
  • Naslovna
  • Praznici i slave
  • Recepti
  • Deserti
  • Posna jela
  • Kuhinje sveta
  • Trikovi i saveti
  • Zanimljivosti
  • Impresum
  • Pravila i uslovi korišćenja
  • Kontakt
  • Politika o kolačićima
  • Politika privatnosti
  • Marketing
  • Arhiva
© 2025. MONDO, Inc. Sva prava zadržana.