Stvar ukusa
  • Naslovna
  • Najnovije
  • Praznici i slave
  • Recepti
  • Deserti
  • Posna jela
  • Kuhinje sveta
  • Trikovi i saveti
    • Kulinarski trikovi
    • Saveti
    • Čišćenje kuhinje i namirnica
    Još
  • Zanimljivosti
Još
KategorijeOstalo
Naslovna
Trikovi i saveti
Saveti

Saveti

Saveti
Pre 2 h

Zašto se dodaje sirće prilikom kuvanja pilećih prsa? I najmanja količina ima veliki efekat

Zapečena piletina u sosu od kiselog mleka i pavlake429375823.jpg
Reaguj
Komentariši
Saveti
Pre 7 h

Kako najlakše otopiti kristalisan med: Vratite ga u tečno stanje u samo 3 koraka

OTKRIVAMO Evo kako možete prepoznati pravi med!!!.jpeg
Reaguj
Komentariši
Saveti
Pre 23 h

Kako da džigerica nikada ne bude žilava: Uz ova 3 saveta biće mekana kao puter

džigerica
Reaguj
1
Saveti

5 saveta za prženje ribe: Ovako pripremljena će uvek biti hrskava spolja i mekana iznutra

Kako se pohuje riba bez brašna
Reaguj
Komentariši
Saveti

Tajna domaćih kora za pitu koje ne pucaju: Bake su im dodavale 1 sastojak da bi se lepo razvlačile

Domaće kore za pitu
Reaguj
Komentariši
Saveti

Kako se pravi najbolji bolonjeze sos? Italijani mu obavezno dodaju ovaj sastojak

Bolonjeze sos
Reaguj
Komentariši
Saveti

Kako omekšati i najžilavije meso: Tajna je u jednom sastojku zbog kojeg će se topiti u ustima

Čovek seče sočno meso na dasci
Reaguj
Komentariši
Saveti

Tajna savršeno pripremljenih kolača: Zašto jaja uvek moraju biti sobne temperature

Kako se pravi mućeno jaje
Reaguj
Komentariši
Saveti

Najbolji trik za pečenje lososa: Zbog dodatka ovog sastojka biće neverovatno ukusan i sočan

Začinjeni pečeni losos u plehu sa folijom
Reaguj
Komentariši
Saveti

Slavsko žito zbog jednog začina ima neverovatan ukus: Svi će vas pitati u čemu je tajna

slavsko žito
Reaguj
Komentariši
Saveti

6 saveta za savršeno prhko testo: Vanilice i slični kolači neće biti ni mrvičasti ni tvrdi

Kako se pravi prhko testo
Reaguj
Komentariši
Saveti

Kako se rešiti neprijatnog mirisa kupusa tokom kuvanja? Samo mu dodajte ovaj sastojak

slatki kupus
Reaguj
Komentariši
Saveti

Recept za domaće ovseno mleko: Stvoreno za one koji ne vole da piju crnu kafu tokom posta

Kako se pravi ovseno mleko
Reaguj
Komentariši
Saveti

Tajna savršeno mekanih palačinki: Evo šta treba da uradite da ne bi ispale žilave

savršene palačinke
Reaguj
Komentariši
Saveti

Kako prepoznati da li je mak gorak i užegao? 4 saveta koji će vam spasiti štrudlu i kolače

štrudla sa makom
Reaguj
Komentariši
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • …
  • 9
  • Arhiva
Najnovije
Salate i predjela

Recept za moravsku salatu: Sočan prilog od pečenih paprika koji će svi obožavati

Pre 43 min
Post na ulju

Najbolji posni prebranac koji ćete ikada probati: Zbog jednog sastojka se izdvaja od drugih

Pre 1 h
Saveti

Zašto se dodaje sirće prilikom kuvanja pilećih prsa? I najmanja količina ima veliki efekat

Pre 2 h
Kolači

Bela pita po bakinom receptu: Ovi starinski kolači biće hit na slavskoj ili prazničnoj trpezi

Pre 3 h
Kulinarski trikovi

Kako zgusnuti čorbu bez zaprške: Samo joj dodajte ovaj sastojak, pogotovo ako je posna

Pre 4 h
Bogorodica.jpg
Vavedenje budi posebne emocije: Kako se pale sveće na ovaj veliki hrišćanski praznik posvećen ženama
Novogodišnja dekoracija za sto
Novogodišnji sto koji deluje kao da je iz luksuznog hotela: Skupocen izgled uz male troškove
farbanje kose.jpg
Imamo hit boju kose za zimu: Potisnula je čokoladne nijanse i postala nova opsesija frizera i dama sa stilom
Stvar ukusa
  • Naslovna
  • Praznici i slave
  • Recepti
  • Deserti
  • Posna jela
  • Kuhinje sveta
  • Trikovi i saveti
  • Zanimljivosti
  • Impresum
  • Pravila i uslovi korišćenja
  • Kontakt
  • Politika o kolačićima
  • Politika privatnosti
  • Marketing
  • Arhiva
© 2025. MONDO, Inc. Sva prava zadržana.