Stvar ukusa
  • Naslovna
  • Najnovije
  • Praznici i slave
  • Recepti
  • Deserti
  • Posna jela
  • Kuhinje sveta
  • Trikovi i saveti
    • Kulinarski trikovi
    • Saveti
    • Čišćenje kuhinje i namirnica
    Još
  • Zanimljivosti
Još
KategorijeOstalo
Naslovna
Trikovi i saveti
Saveti

Saveti

Saveti

Kako pravilno istopiti čokoladu? 5 proverenih saveta za sjaj i glatku teksturu

Žicom mešana istopljena čokolada u činiji
Reaguj
Komentariši
Saveti

Kako da proja ne bude suva? Uz ovih 5 trikova biće sočna, mekana i puna ukusa

Prava starinska proja
Reaguj
Komentariši
Saveti

Najbolji način da pojačate ukus čokolade u poslasticama: Isprobajte tehniku cvetanja kakaoa

Žena sipa kašiku kakao praha u činiju
Reaguj
Komentariši
Saveti

Kako pravilno umutiti margarin ili puter sa šećerom? 4 saveta za savršenu osnovu za kolače

Mućenje margarina (putera) sa šećerom u posudi
Reaguj
Komentariši
Saveti

Brza metoda potapanja pasulja: 5 koraka do mekih i lako svarljivih zrna

Kako da brže skuvate pasulj
Reaguj
Komentariši
Saveti

Da li se meso dinsta pre motanja sarme ili ne? Evo rešenja za večitu dilemu

Reaguj
Komentariši
Saveti

Kako da posni kolači dobiju bogat ukus bez jaja i mleka: 7 trikova iskusnih domaćica

Posna smesa za kolača
Reaguj
Komentariši
Saveti

9 saveta za najlepšu šećernu glazuru: Idealna za rozen tortu i druge sitne kolače

Rozen torta recept
Reaguj
Komentariši
Saveti

Koliko dugo treba krčkati domaću supu: Sve zavisi od vrste mesa koju koristite

pileća supa
Reaguj
Komentariši
Saveti

Koliko tačno soli treba dodati u vodu za testeninu? Većina ljudi misli da je prstohvat dovoljan

Kada se dodaje so tokom kuvanja
Reaguj
Komentariši
Saveti

8 saveta za pripremu ćufti koje se ne raspadaju tokom prženja: Evo šta sve treba da im dodate

Najsočnije ćufte
Reaguj
Komentariši
Saveti

Kako se pravilno kuvaju viršle? Evo koliko dugo treba da ih barite da bi ispale savršene

Reaguj
Komentariši
Saveti

Kako skuvati pasulj koji ne nadima: Naše bake su mu obavezno dodavale ovaj sastojak

Godinama kuvate pasulj pogrešno – zbog ovoga vas nadima i umara
Reaguj
Komentariši
Saveti

Kako da odaberete najbolji kupus za kiseljenje: Bakini saveti za izbor savršene glavice

Kako da se kiseli kupus ne pokvari
Reaguj
Komentariši
Saveti

5 koraka do savršeno skuvanog pirinča: Japanski kuvar otkriva proverenu tehniku koja uvek uspeva

Kako se kuva pirinač
Reaguj
Komentariši
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • …
  • 9
  • Arhiva
Najnovije
Torte

Recept za snikers tortu sa orasima i kikirikijem: Slojevita je, bogata i prosto neodoljiva

Pre 2 h
Ostalo

Starinski recept za kavurmu: Tradicionalno jelo bez kojeg se nekada nije mogla zamisliti zima

Ostalo

Recept za zdravu toplu čokoladu: Posni napitak za uživanje bez griže savesti

Božić

Božićni pavlova venac sa bobičastim voćem: Efektan, jednostavan i savršen za prazničnu trpezu

Salate i predjela

Posna mimoza salata za slavu ili praznike: Jeftinija je i ukusnija od mrsne, a i brže se pravi

Drvo u enterijeru i kako kombinovati
Zaboravite na krečenje, stigao je novi trend: Drvo se vraća u punom sjaju, evo kako ga dizajneri sada koriste
Nega, koža, lepota, lice
Zaboravite botoks, ovaj napitak briše bore kao gumicom: Naše bake su ga spremale u loncu, evo kako možete vi
Srećna žena
3 znaka horoskopa u prva 3 meseca 2026. menjaju život iz korena: Evo kakav obrt im se sprema posle Nove godine
Stvar ukusa
  • Naslovna
  • Praznici i slave
  • Recepti
  • Deserti
  • Posna jela
  • Kuhinje sveta
  • Trikovi i saveti
  • Zanimljivosti
  • Impresum
  • Pravila i uslovi korišćenja
  • Kontakt
  • Politika o kolačićima
  • Politika privatnosti
  • Marketing
  • Arhiva
© 2025. MONDO, Inc. Sva prava zadržana.