Stvar ukusa
  • Naslovna
  • Najnovije
  • Praznici i slave
  • Recepti
  • Deserti
  • Posna jela
  • Kuhinje sveta
  • Trikovi i saveti
    • Kulinarski trikovi
    • Saveti
    • Čišćenje kuhinje i namirnica
    Još
  • Zanimljivosti
Još
KategorijeOstalo
Naslovna
Trikovi i saveti
Saveti

Saveti

Saveti

Kako omekšati i najžilavije meso: Tajna je u jednom sastojku zbog kojeg će se topiti u ustima

Čovek seče sočno meso na dasci
Reaguj
Komentariši
Saveti

Tajna savršeno pripremljenih kolača: Zašto jaja uvek moraju biti sobne temperature

Kako se pravi mućeno jaje
Reaguj
Komentariši
Saveti

Najbolji trik za pečenje lososa: Zbog dodatka ovog sastojka biće neverovatno ukusan i sočan

Začinjeni pečeni losos u plehu sa folijom
Reaguj
Komentariši
Saveti

Slavsko žito zbog jednog začina ima neverovatan ukus: Svi će vas pitati u čemu je tajna

slavsko žito
Reaguj
Komentariši
Saveti

6 saveta za savršeno prhko testo: Vanilice i slični kolači neće biti ni mrvičasti ni tvrdi

Kako se pravi prhko testo
Reaguj
Komentariši
Saveti

Kako se rešiti neprijatnog mirisa kupusa tokom kuvanja? Samo mu dodajte ovaj sastojak

slatki kupus
Reaguj
Komentariši
Saveti

Recept za domaće ovseno mleko: Stvoreno za one koji ne vole da piju crnu kafu tokom posta

Kako se pravi ovseno mleko
Reaguj
Komentariši
Saveti

Tajna savršeno mekanih palačinki: Evo šta treba da uradite da ne bi ispale žilave

savršene palačinke
Reaguj
Komentariši
Saveti

Kako prepoznati da li je mak gorak i užegao? 4 saveta koji će vam spasiti štrudlu i kolače

štrudla sa makom
Reaguj
Komentariši
Saveti

Testo vam se uporno lepi za ruke? Umesto još brašna, dodajte mu 1 sastojak

Kako se mesi testo
Reaguj
Komentariši
Saveti

Kako zgusnuti čorbu bez zaprške: Tajna je u jednom jednostavnom sastojku

čorba sa sočivom i leblebijama
Reaguj
Komentariši
Saveti

Tajna najboljeg sirupa za baklave: Turci mu dodaju jedan sastojak zbog kojeg je neodoljiv

Kako se preliva baklava
Reaguj
Komentariši
Saveti

Trik za pripremu pasulja koji ne nadima: Umesto u vodu, potopite ga u ovu tečnost

zapečeni pasulj s mesom
Reaguj
Komentariši
Saveti

Kako se pravi najbolji preliv za pite: Tajna pekara za hrskave i sočne kore koje se tope u ustima

Domaće pite u tepsiji
Reaguj
Komentariši
Saveti

Kako pravilno zamrznuti kiseli kupus: Produžite mu rok trajanja, bez gubitka ukusa

Kako da se kiseli kupus ne pokvari
Reaguj
Komentariši
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • …
  • 9
  • Arhiva
Najnovije
Ostalo

Starinski recept za kavurmu: Tradicionalno jelo bez kojeg se nekada nije mogla zamisliti zima

Pre 11 h
Ostalo

Recept za zdravu toplu čokoladu: Posni napitak za uživanje bez griže savesti

Božić

Božićni pavlova venac sa bobičastim voćem: Efektan, jednostavan i savršen za prazničnu trpezu

Salate i predjela

Posna mimoza salata za slavu ili praznike: Jeftinija je i ukusnija od mrsne, a i brže se pravi

Post na ulju

Kako ispeći škarpinu u rerni: Uz malo povrća i začina, dobićete specijalitet kao iz restorana

Filipin Leroj Bolije 1059522469.jpg
Svečane haljine za crveni tepih: Obucite se za Novu godinu kao dive u Parizu
Fen za kosu
Grejanje vam ne radi dobro, a računi skaču? Jedan genijalan trik sa fenom rešava problem u rekordnom roku
ugg čizme
Najbolje sredstvo za skidanje fleka sa UGG čizama: Košta 150 dinara, a rezultat će vas oduševiti
Stvar ukusa
  • Naslovna
  • Praznici i slave
  • Recepti
  • Deserti
  • Posna jela
  • Kuhinje sveta
  • Trikovi i saveti
  • Zanimljivosti
  • Impresum
  • Pravila i uslovi korišćenja
  • Kontakt
  • Politika o kolačićima
  • Politika privatnosti
  • Marketing
  • Arhiva
© 2025. MONDO, Inc. Sva prava zadržana.