Stvar ukusa
  • Naslovna
  • Najnovije
  • Praznici i slave
  • Recepti
  • Deserti
  • Posna jela
  • Kuhinje sveta
  • Trikovi i saveti
    • Kulinarski trikovi
    • Saveti
    • Čišćenje kuhinje i namirnica
    Još
  • Zanimljivosti
Još
KategorijeOstalo
Naslovna
Trikovi i saveti
Saveti

Saveti

Saveti

Svi grešimo: Evo koliko dugo sladoled stvarno može da stoji u zamrzivaču

Koliko dugo sladoled traje u zamrzivaču i kada ga treba baciti
Reaguj
Komentariši
Saveti

Kako da limun pusti više soka? Jednostavan trik koji menja sve

Kako da limun pusti više soka? Jednostavan trik koji menja sve
Reaguj
Komentariši
Saveti

Najbrži način da rashladite lubenicu za samo 15 minuta

Najbrži način da rashladite lubenicu za samo 15 minuta
Reaguj
Komentariši
Saveti

Gde nikako ne držati prašak za pecivo ako želite savršene kolače i peciva

Gde nikako ne držati prašak za pecivo ako želite savršene kolače i peciva
Reaguj
Komentariši
Saveti

5 trikova za savršenu Cezar salatu: Ove cake koriste se u restoranima širom sveta

cezar salata 1.png
Reaguj
Komentariši
Saveti

Kako pravilno zamrznuti višnje da što duže traju

Kako pravilno zamrznuti višnje da što duže traju
Reaguj
Komentariši
Saveti

Trik koji produžava leto: Evo kako da zamrznete lubenicu a da ne izgubi ukus

Evo kako da zamrznete lubenicu a da ne izgubi ukus
Reaguj
Komentariši
Saveti

Kako da vam kuhinja ne miriše na kupus dok se kuva? Trik koji koriste iskusne domaćice

Kako da vam kuhinja ne miriše na kupus dok se kuva?
Reaguj
Komentariši
Saveti

Kako da maline ostanu kao tek ubrane? Trikovi koje koriste iskusne domaćice

Kako da maline ostanu kao tek ubrane? Trikovi koje koriste iskusne domaćice
Reaguj
Komentariši
Saveti

10 grešaka zbog kojih vam ne uspeva domaći sladoled

10 saveta za pripremu domaćeg sladoleda
Reaguj
Komentariši
Saveti

Kako pravilno čuvati karfiol da ostane svež, čvrst i beo

Očišćen karfiol spreman za čuvanje u frižideru
Reaguj
Komentariši
Saveti

Tajne iskusnih domaćica: Kako da vam kajsije ostanu sveže i posle sezone

Kako pravilno čuvati kajsije
Reaguj
Komentariši
Saveti

Ne bacajte više peršun: Evo kako da začinsko bilje ostane sveže i do mesec dana

Ne bacajte više peršun: Evo kako da začinsko bilje ostane sveže i do mesec dana
Reaguj
Komentariši
Saveti

10 stvari koje ne bi trebalo da čuvate ispod sudopere

10 stvari koje ne bi trebalo da čuvate ispod sudopere
Reaguj
Komentariši
Saveti

Koja jela nije bezbedno pripremati u aluminijumskoj foliji

Koja jela nije bezbedno pripremati u aluminjumskoj foliji
Reaguj
Komentariši
  • 1
  • …
  • 3
  • 4
  • 5
  • …
  • 9
  • Arhiva
Najnovije
Peciva

Recept za domaće slance: Savršeno mekani i ukrašeni prepoznatljivom slanom šarom kao iz pekare

Pre 11 h
Kulinarski trikovi

Kako izvući gorčinu iz oraha: Posle ove metode više nikad nećete upropastiti kolače

Pre 12 h
Salate i predjela

Recept za moravsku salatu: Sočan prilog od pečenih paprika koji će svi obožavati

Pre 13 h
Post na ulju

Najbolji posni prebranac koji ćete ikada probati: Zbog jednog sastojka se izdvaja od drugih

Pre 14 h
Saveti

Zašto se dodaje sirće prilikom kuvanja pilećih prsa? I najmanja količina ima veliki efekat

Pre 15 h
Bogorodica.jpg
Vavedenje budi posebne emocije: Kako se pale sveće na ovaj veliki hrišćanski praznik posvećen ženama
Novogodišnja dekoracija za sto
Novogodišnji sto koji deluje kao da je iz luksuznog hotela: Skupocen izgled uz male troškove
farbanje kose.jpg
Imamo hit boju kose za zimu: Potisnula je čokoladne nijanse i postala nova opsesija frizera i dama sa stilom
Stvar ukusa
  • Naslovna
  • Praznici i slave
  • Recepti
  • Deserti
  • Posna jela
  • Kuhinje sveta
  • Trikovi i saveti
  • Zanimljivosti
  • Impresum
  • Pravila i uslovi korišćenja
  • Kontakt
  • Politika o kolačićima
  • Politika privatnosti
  • Marketing
  • Arhiva
© 2025. MONDO, Inc. Sva prava zadržana.